Videó bemutatók

A rendszer megjelenése óta elérhető a folyamatosan frissülő kézikönyv és néhány alap videó ami segíti a betanulást a JustDoo projektmenedzsment rendszer megismerését.
Az utóbbi hetekben elkészült több új bemutató videó is, ami segíti a program kezelésének elsajátítását vagy az időgazdálkodási elmélet megismerését, mint pl. a Reggeli Tervezés módszertant.

A bemutató videók folyamatosan bővülnek, melyeket a:

Bemutató oldalon lehet elérni.

Kézikönyv

A felhasználói kézikönyv nyújtja a rendszer teljes megismerését, mely 120 oldalon keresztül mutatja be példákkal, képekkel a JustDoo feladatkezelő, projektkezelő lehetőségeit. Letölteni vagy megtekinteni a következő linkre kattintva lehet:

JustDoo vállalkozás szervező kézikönyv.

Díjmentes kipróbálás

A projektmenedzsment rendszert legjobban és talán leggyorsabban is úgy lehet megismerni, ha azt kipróbáljuk működés közben. A JustDoo szinte minden funkciója díjmentesen kipróbálható. Bátran lehet próbálkozni, nem lehet elrontani, hiszen könnyen átstrukturálható a későbbiekben is. Amennyiben megtetszett a működés, ha úgy érezzük, hogy segít hatékonyabban dolgozni akár egyedül, akár csapatban, akkor az előfizetés után ugyanott folytathatjuk a munkát, ahol a kipróbálás alatt tartottunk. Azaz megmarad minden eddig felvett feladat, projekt vagy információ, csak eltűnnek a korlátozások és még jobb eredményeket érhetünk el.


Nincs zsákbamacska! Ha még nem látta a programot működés közben, próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.


Kipróbálom

Személyes bemutató, oktatás

Lehetőség van arra is, hogy egyedi, személyes oktatáson, bemutatón vegyünk részt. Ezt alapvetően a Skype segítségével biztosítjuk, díjmentesen minden éves előfizetőnk számára. Lehetőség van arra is, hogy az oktatást az Ön telephelyén tegyük meg, de ennek van egy kiszállási díja, amiről e-mailben érdeklődhet a info@justdoo.hu címen.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072