Csapatmunka támogatása kiemelt fontosságú a JustDoo-ban, mivel igazán hatékonyan és eredményesen csapatban lehet elérni a céljainkat, elvégezni egy munkát, ahol mindenki a képességeinek legjobban megfelelő feladatokat végzi.

Legújabb fejlesztéseink is ezt a területet célozták meg. Igény volt arra, hogy egy projekttel vagy akár annak egy konkrét feladatával kapcsolatban lehessen mindenkivel gyorsan egyeztetni. Vannak értesítések, amik a projektben vagy feladatban történt változásokra figyelmeztetnek, de ezek nem mindig annyira fontosak vagy sürgősek, hogy azonnal kelljen rájuk reagálni.
Vannak azonban olyan események, kérdések vagy változások, melyekre minden résztvevő figyelmét fel kell hívni. Ebben segítenek ezek az új fejlesztések

Projekt fejléc

Üzenőtábla

Az üzenőtábla funkcióra minden projekt esetében elérhető. Emiatt meg is újult és átláthatóbb lett középen a projekt áttekintése. Ez látható a fenti képen. A kiválasztott projekt jobban ki lett emelve és a legfontosabb adatok egyből láthatóak is. Itt kapott helyet az üzenőtáblára mutató gomb is, amit megnyomva egyből az üzenőtáblába kerülünk. Ezt az (adott projekthez tartozó) üzenőtáblát azok a munkatársaink, partnereink láthatják, akik számára az adott projektet megosztottuk, akik számára hozzáférést adtunk.

Üzenőtábla minden projekthez

A megjelenő ablak működése hasonló a megjegyzés ablakhoz, így itt is az ablak alsó részébe kell beírnunk azt amit közzé akarunk tenni. A megjegyzésünkre húzva az egeret megjelenik több ikon is, melyek között találunk egy levél ikont is. Erre kattintva tudjuk kör-emailben is elküldeni azt a bejegyzést, amit szeretnénk, ha minden érintett azonnal e-mailben is megkapna. Így biztosítható, hogy mindenki biztosan és időben értesüljön erről az információról. A bejegyzésről sima értesítő is készül, melyet a jobb felső sarokban a többi értesítő között láthatunk.

Üzenőtábla, fontos projektek átbeszélése

Az üzenőtáblát használhatjuk egy következő esemény egyeztetésére vagy annak közeledtére. Használhatjuk egy új projektötlet megbeszélésére vagy bármilyen más egyeztetni való dologra.

Megjegyzés küldése körlevélben

Az üzenőtábla bejegyzéshez hasonlóan lehetőség van arra, hogy egy konkrét feladat vagy információhoz kapcsolódó bejegyzésünket is elküldjük e-mailben a az érintetteknek. A működés is hasonló, mivel itt is az adott bejegyzés fölé kell húznunk az egeret és az e-mail ikonra kattintani. Ezt a funkciót akkor érdemes használnunk, ha a projekten belül egy részfeladatot kell átbeszélni valamilyen szempontból.

Felugró ablakok megjelenésének változása

Ez a fejlesztés nem kapcsolódik a csapatmunkához, de ez is segíti a hatékonyabb munkát azzal, hogy jobban elkülöníti, így átláthatóbbá teszi azt a konkrét funkciót, amivel foglalkozunk egy előugró ablak esetében.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072