JustDoo tréning, videós tudásanyagok

Képzések

Amennyiben éves előfizetést választ, akkor díjmentesen biztosítunk Önnek és kollégáinak egy Skype alapú tréninget, ahol a program teljes bemutatása mellett kitérünk a hatékony munkavégzés és az időgazdálkodás kérdéseire is. Válaszolunk az egyedi kérdéseikre és segítünk a rendszer elindításában, kialakításában és egyedi felépítésében is. A képzés időtartama 1.5 – 2 óra. Az interaktív bemutató díja 19.900 Ft. Amennyiben éves előfizetést választ, akkor a skype-os bemutatót díjmentesen (0 Ft) biztosítjuk. Az oktatást e-mailben kérheti tőlünk: Kérem a képzést!

Nincs zsákbamacska! Ha még nem látta a programot működés közben, próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.

 
 
 
 

Áttekintés, hogyan működik

 

JustDoo gyors áttekintése

Ebben a videóban gyorsan megnézheted, hogyan épül fel a JustDoo felülete, hogyan tudod azt néhány perc alatt használatba venni. Ne hagyd ki ezt a videót! Nézd meg és kezdd el használni most és persze legyél hatékonyabb már ma!

Ötletből sikeres megvalósítás

Van egy jó üzleti ötleted? A fejedben?
Hogyan lesz ebből egy sikeres üzleti megoldás? Csak úgy lesz, ha jól megtervezed, átbeszéled a munkatársaiddal. Lebontod kisebb feladatokra. Elvégzed a feladatokat a piackutatástól, a bevezetésig. Ebben segít a JustDoo.

JustDoo részletes bemutató

A videó bemutatja az alkalmazás felépítését, kezelését és megmutatja azt a módszert is, hogyan érdemes a feladatainkat, projektjeinket kezelni, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle és így hatékonyabban tudjunk dolgozni.

JustDoo első lépések, hogy hatékonyabb legyél

Írd össze a feladataidat! Ütemezd, válaszd ki a mai napi feladataidat. Legyen a mai első feladat egy nagy vagy régóta halogatott. Csináld meg és érezd, hogy végre továbbléptél! Legyél stresszmentes, hiszen tudod mit kell tenni, nem kell a fejedben tartani.

Reggeli tervezés

A JustDoo támogatja a Reggeli tervezés módszertanát. Ennek a rutinnak a segítségével frissen tartható minden feladat, projekt. Napi 5 perc szervezéssel több mint egy órát nyerhetünk a napi feladatok megoldásakor és könnyebben érhetjük el céljainkat is.

Reggeli tervezés menete

Nézzük, a JustDoo alkalmazásban, hogyan is kell elvégezni minden nap a Reggeli Tervezést. Azaz hogyan kell naponta szervezni a feladatainkat annak érdekében, hogy azokkal foglalkozzunk napközben, amivel tényleg akarunk.

Felület testreszabása

Egy munkát támogató szoftver akkor a leghatékonyabb, ha kézre esik a kezelése és a legjobban tudunk a feladatainkra koncentrálni. Ennek érdekében a felület átrendezhető az egyedi igényeknek és az épp aktuális munkának megfelelően.

 

Ha még nem látta a programot működés közben, próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.

 
 

CRM modul áttekintése

 

CRM ügyfélkezelő modul áttekintés

Jó lenne, ha minél több érdeklődőből vevő lenne?
A CRM modul segít az ügyfélnyilvántartásban, az ügyek kezelésében és az ügyfélkommunikációban is. Az ügyfelek csoportosíthatók és könnyen visszakereshetők a korábbi ügyek is.

JustDoo CRM folyamatok

JustDoo vállalkozás szervező alkalmazás ügyfélkezelő (CRM) modul folyamatkezelési rész bemutatása.
A CRM modulban tetszőleges számú folyamat összeállítható az ügyek kezelésére. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan lehet egy új folyamatot készíteni és ebben egy ügyet kezelni.

CRM üzenetek kezelése

Egy helyen minden ügyfél üzenet.
A CRM rendszerből küldött üzeneteket az ügyfél egy webes felületen tudja elolvasni, válaszolni rá vagy új üzenetet írni. Ezek az üzenetek számára egy helyen lesznek, amit később is vissza tud nézni a justdoo.hu/uzenetek oldalon.

CRM ügyfél export, import

Az ügyfél adatok importálhatók Excel-ből vagy tetszőleges táblázatkezelő szoftverből, amely alkalmas CSV fájlok exportálására.
A videó bemutatja, hogyan kell felépíteni egy táblázatot ahhoz, hogy azt a JustDoo CRM alkalmazásba be lehessen olvasni.

 

Csapatmunka támogatása

 

Csapatmunka. Munkatársaim felvétele

A JustDoo támogatja a csapatmunkát, akár a munkatársaimmal, akár külsős partnerekkel. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan lehet felvenni a munkatársainkat és hogyan tudunk velük a leghatékonyabban dolgozni.

Munkatárs kiválasztása

A videó azt mutatja be, hogyan tudja a munkatársait kiválasztani egy céges csoportban. Egy céges csoport tagjaként kapunk egy listát, ahonnan csak ki kell választani a munkatársakat, akikkel együtt dolgozunk valamelyik projektben.

Feladatkiadás, delegálás

A feladatkiadás, delegálás csak akkor lehet sikeres, ha betartunk néhány lépést. A videóban bemutatjuk, hogy mik ezek a pontok és a JustDoo hogyan támogatja ezeket.

Munkatárs eltávolítása

Ha egy munkatársunk elmegy a cégtől, akkor szükséges lehet az ő feladatait átadni más munkatársaknak, majd őt kivenni a céges csoportból, hogy az új munkatársat fel tudjuk venni.

Céges projektfa kialakítása

A rendszer kétfajta projektfát (mappa struktúrát) is tartalmaz. A saját (privát) vagy külső munkatársak számára egyet és egyet a cége számára. A céges projektfa fix, minden munkatársa látja ezt a struktúrát, azaz a mappákat. A mappák (projektek) tartalmának hozzáférését azonban Ön vagy a céges menedzserek határozhatják meg.

Projektek elérhetősége

A JustDooban lehetőség van minden egyes projekt esetében meghatározni, hogy mely munkatársunk férjen hozzá egy adott céges projekthez és láthassa annak tartalmát. A hozzáférési jogot egyszerre több munkatársunknak és egyszerre több projektre is megadjuk. Így sokkal gyorsabb a jogosultság kiosztása.

 

Próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.

 
 

Vezetői és egyéb lekérdezések

 

Projekt statisztika

Munkák vezetői lekérdezése érhető el a projekt statisztika alatt. Egy projekt vagy az összes alatta levő projektek haladását állapotát tudjuk áttekinteni, különböző feltételek alapján leválogatva.

Gantt diagram

A Gantt diagramok legfontosabb feladata, hogy gyorsan megmutassák azt, hogy az ütemtervnek megfelelően haladunk vagy sem. Ha esetleg nem, akkor a JustDoo segít abban, hogy megtaláljuk azokat a feladatokat, projekteket, melyek elakadtak.

Szűrés, összetett lekérdezések

Egy régebbi feladat, információ megtalálása legegyszerűbben az összetett keresővel lehetséges. A kereső alkalmas a munkatársaink aktív vagy elvégzett munkáinak a lekérdezésére is. Az összeállított keresés menthető, így később 1-2 kattintással elérhető a feladatlisták alatt.

JustDoo mobil alkalmazások (Android, IOS, telefon, tablet)

 

JustDoo mobil eszközökön

Az alkalmazás fut a legtöbb mobil eszközön. Natív, azaz letölthető módon IOS és Android telefonokon és tableteken elérhető. Ezeken az eszközökön a web-es felületen elérhető funkció legnagyobb része (90%-a) érhető el. Minden fontos adat és funkció.

iPhone alkalmazás

A JustDoo elérhető Apple IOS platformon is natív alkalmazás segítségével. A videó röviden bemutatja egy iPhone készüléken az alkalmazás kezelését.

Android alkalmazás

A JustDoo elérhető gyakorlatilag mindegyik (4.x-től felfelé) Android telefonon, tableten is natív alkalmazás segítségével. A videó bemutatja egy készüléken az alkalmazás kezelését, lehetőségeit.

 

A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.

 
 

Tippek, trükkök, hogy még hatékonyabb legyen a munka

 

E-mailből feladat, feladatkiadás

Feladatot lehet küldeni, továbbítani e-mailből vagy akár közvetlenül feladatot kiadni. Ehhez egy levelet kell küldeni a:

felhasználonév@justdoo.hu címre.

Ismétlődő feladatok

Vannak olyan feladatok, melyek periodikusan ismétlődnek és ekkor mindig kell velük foglalkozni. Ilyen pl. egy havi áfabevallás. Az ilyen feladatok kezelését is támogatja a JustDoo. Nézzük, hogyan.

Feladat leírás szerkesztése

A feladat vagy információ leírásába kattintva az azonnal szerkeszthető is. Alkalmazhatunk HTML formázást vagy használhatunk kipipálható elemeket is.

Projekt létrehozása feladatból

Egy munkát úgy tudunk tényleg el is végezni, ha azt egyszerre elvégezhető feladatokra bontjuk, megtervezzük és ütemezzük is. A JustDoo-ban lehetőségünk van néhány kattintással egy bonyolultabb feladatból átlátható és ütemezhető projektet készíteni.

Extra funkciók

Néhány kiegészítő funkció kerül bemutatásra ebben a videóban:

  • Nyomtatás
  • Könyvjelző
  • Gyors jegyzet és ebből feladat
  • Beépített naptár

Munkanapló

A munkanapló segítségével pontosan láthatod, hogy mennyi időt fordítottál egy feladatra, egy projektre. Így ténylegesen láthatjuk, hogy mibe is került egy projekt elvégzése és a későbbiekben pontosabban tudunk tervezni.

Projektek archiválása

Annak érdekében, hogy mindig átlátható maradjon a rendszerünk a struktúra, érdemes a régi, befejezett projekteket archiválni. Bátran archiváljunk, hiszen az archivált projektek 1 kattintással visszaállíthatóak.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072