14916 felhasználó - 361992 feladat

Képzések

Amennyiben éves előfizetést választ, akkor díjmentesen biztosítunk Önnek és kollégáinak egy Skype alapú tréninget, ahol a program teljes bemutatása mellett kitérünk a hatékony munkavégzés és az időgazdálkodás kérdéseire is. Válaszolunk az egyedi kérdéseikre és segítünk a rendszer elindításában, kialakításában és egyedi felépítésében is. A képzés időtartama 1.5 - 2 óra.

Amennyiben még nem rendelkezik éves előfizetéssel, úgy ezt a szolgáltatást 9.000 Ft+áfa díjért veheti igénybe.

Az oktatást e-mailben kérheti tőlünk: Kérem a képzést!


Nincs zsákbamacska! Ha még nem látta a programot működés közben, próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.


Kipróbálom

Áttekintés, hogyan működik


JustDoo gyors áttekintése

Ebben a videóban gyorsan megnézheted, hogyan épül fel a JustDoo felülete, hogyan tudod azt néhány perc alatt használatba venni. Ne hagyd ki ezt a videót! Nézd meg és kezdd el használni most és persze legyél hatékonyabb már ma!

JustDoo részletes bemutató

A videó bemutatja az alkalmazás felépítését, kezelését és megmutatja azt a módszert is, hogyan érdemes a feladatainkat, projektjeinket kezelni, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle és így hatékonyabban tudjunk dolgozni.

JustDoo első lépések, hogy hatékonyabb legyél

Írd össze a feladataidat! Ütemezd, válaszd ki a mai napi feladataidat. Legyen a mai első feladat egy nagy vagy régóta halogatott. Csináld meg és érezd, hogy végre továbbléptél! Legyél stresszmentes, hiszen tudod mit kell tenni, nem kell a fejedben tartani.

JustDoo részletes bemutató

A videó bemutatja az alkalmazás felépítését, kezelését és megmutatja azt a módszert is, hogyan érdemes a feladatainkat, projektjeinket kezelni, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle és így hatékonyabban tudjunk dolgozni.

Reggeli tervezés

A JustDoo támogatja a Reggeli tervezés módszertanát. Ennek a rutinnak a segítségével frissen tartható minden feladat, projekt. Napi 5 perc szervezéssel több mint egy órát nyerhetünk a napi feladatok megoldásakor és könnyebben érhetjük el céljainkat is.

Reggeli tervezés menete

Nézzük, a JustDoo alkalmazásban, hogyan is kell elvégezni minden nap a Reggeli Tervezést. Azaz hogyan kell naponta szervezni a feladatainkat annak érdekében, hogy azokkal foglalkozzunk napközben, amivel tényleg akarunk.

Felület testreszabása

Egy munkát támogató szoftver akkor a leghatékonyabb, ha kézre esik a kezelése és a legjobban tudunk a feladatainkra koncentrálni. Ennek érdekében a felület átrendezhető az egyedi igényeknek és az épp aktuális munkának megfelelően.


Ha még nem látta a programot működés közben, próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.


Kipróbálom
Csapatmunka támogatása


Csapatmunka. Munkatársaim felvétele

A JustDoo támogatja a csapatmunkát, akár a munkatársaimmal, akár külsős partnerekkel. Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan lehet felvenni a munkatársainkat és hogyan tudunk velük a leghatékonyabban dolgozni.

Munkatárs kiválasztása

A videó azt mutatja be, hogyan tudja a munkatársait kiválasztani egy céges csoportban. Egy céges csoport tagjaként kapunk egy listát, ahonnan csak ki kell választani a munkatársakat, akikkel együtt dolgozunk valamelyik projektben.

Feladatkiadás, delegálás

A feladatkiadás, delegálás csak akkor lehet sikeres, ha betartunk néhány lépést. A videóban bemutatjuk, hogy mik ezek a pontok és a JustDoo hogyan támogatja ezeket.

Csapatmunka, projekt megosztás

A csapatmunka színtere a megosztott projekt. Ha több emberrel dolgozunk együtt egy munkán, akkor egyszerűen meg kell velük osztani az adott projektet. Így mindenki látja és dolgozhat is az ott levő feladatokkal.

Céges projektfa kialakítása

A saját projektek mellett lehetőség van egy céges projektstruktúra kialakítására is. Ezzel elérhető, hogy a cég minden munkatársa ugyanazt a mappastruktúrát lássa. A hozzáférés itt is egyedileg szabályozható.


Próbálja ki díjmentesen! A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.


Kipróbálom
Vezetői lekérdezések


Gantt diagram

A Gantt diagramok legfontosabb feladata, hogy gyorsan megmutassák azt, hogy az ütemtervnek megfelelően haladunk vagy sem. Ha esetleg nem, akkor a JustDoo segít abban, hogy megtaláljuk azokat a feladatokat, projekteket, melyek elakadtak.

Projekt statisztika

Munkák vezetői lekérdezése érhető el a projekt statisztika alatt. Egy projekt vagy az összes alatta levő projektek haladását állapotát tudjuk áttekinteni, különböző feltételek alapján leválogatva.JustDoo mobil alkalmazások (Android, IOS, telefon, tablet)


JustDoo mobil eszközökön

Az alkalmazás fut a legtöbb mobil eszközön. Natív, azaz letölthető módon IOS és Android telefonokon és tableteken elérhető. Ezeken az eszközökön a web-es felületen elérhető funkció legnagyobb része (90%-a) érhető el. Minden fontos adat és funkció.

iPhone alkalmazás

A JustDoo elérhető Apple IOS platformon is natív alkalmazás segítségével. A videó röviden bemutatja egy iPhone készüléken az alkalmazás kezelését.

Android alkalmazás

A JustDoo elérhető gyakorlatilag mindegyik (4.x-től felfelé) Android telefonon, tableten is natív alkalmazás segítségével. A videó bemutatja egy készüléken az alkalmazás kezelését, lehetőségeit.


A regisztráció kevesebb, mint 1 perc.


Kipróbálom
Tippek, trükkök, hogy még hatékonyabb legyen a munka


E-mailből feladat, feladatkiadás

Feladatot lehet küldeni, továbbítani e-mailből vagy akár közvetlenül feladatot kiadni. Ehhez egy levelet kell küldeni a:

felhasználonév@justdoo.hu címre.

Ismétlődő feladatok

Vannak olyan feladatok, melyek periodikusan ismétlődnek és ekkor mindig kell velük foglalkozni. Ilyen pl. egy havi áfabevallás.
Az ilyen feladatok kezelését is támogatja a JustDoo. Nézzük, hogyan.

Feladat leírás szerkesztése

A feladat vagy információ leírásába kattintva az azonnal szerkeszthető is. Alkalmazhatunk HTML formázást vagy használhatunk kipipálható elemeket is.

Extra funkciók

Néhány kiegészítő funkció kerül bemutatásra ebben a videóban:

  • Nyomtatás
  • Könyvjelző
  • Gyors jegyzet és ebből feladat
  • Beépített naptár

Projektek archiválása

Annak érdekében, hogy mindig átlátható maradjon a rendszerünk a struktúra, érdemes a régi, befejezett projekteket archiválni.
Bátran archiváljunk, hiszen az archivált projektek 1 kattintással visszaállíthatóak.

Céljaink kezelése

Lehetünk bármennyire is hatékonyak, ha nem a céljaink felé haladunk, akkor nem leszünk eredményesek, csak mások céljait szolgáljuk. A JustDoo támogatja a személyes céljaink elérését. Van erre egy külön alkalmazásunk is a Céljaim.hu oldalon.

Referencia információk feladatokhoz

Nagy segítség a feladatok megoldása közben, ha minden további információ vagy akár alfeladat ott van egyből a szemünk előtt. Hasonlóan hasznos, ha tisztában vagyunk az adott feladat függőségeivel vagy azzal, hogy mi a következő lépés. Ez a funkció segít ezekben a kérdésekben.