14810 felhasználó - 344988 feladat

Feladathoz szükséges információk elérése

Egy feladat végzése közben több olyan információra vagy akár egy másik feladatban leírt tudásra is szükség lehet, melyek valahol megvannak a JustDoo-ban. Ezeket az információkat eddig csak úgy lehetett elérni, hogy rákerestünk és ezzel el is mozogtunk az adott feladatról, így a fókuszt kicsit el is vesztettük. Ez már a múlté, mivel lehetőségünk van linkelni más információkra, amik egy külön ablakban jelennek meg.

Hogyan tudod megvalósítani az ötleteidet?

Egy ötlet fontos, de ha nem valósítjuk meg, akkor semmit nem ér, csak időpazarlás. A JustDoo segít abban, hogy az üzleti ötleteink meg is valósuljanak. Sokszor van olyan, hogy csak ötletelünk egy új projekttel kapcsolatban és az ötlethez felveszünk gyorsan egy listát azokról a feladatokról, amit el kell majd végezni. Ez eddig azonban csak egy szöveges dokumentum. Hogyan tudunk ebből néhány kattintással egy új projektet létrehozni, amiben már a feladatok is fel vannak véve? Erről az új funkcióról szól ez a bejegyzés.

Új fejlesztések a JustDoo Android alkalmazásban

A JustDoo webes verziója mellett a mobil alkalmazások fejlesztése is folyamatos. A blogbejegyzésben bemutatjuk a legújabb, Androidos eszközökön elérhető újdonságokat.

Több finomítás és javítás mellett hasznos új funkciók is készültek. Ezek közül több is van, ami a mobil képességeit kihasználva teszi még széleskörűbben használhatóvá a JustDoo-t.

Hogyan kezeljük a partnereinkkel kapcsolatos feladatokat

CRM megvalósítása a JustDoo projektmenedzsment alkalmazással. A blogban leírjuk, hogyan kezelhetjük az ügyfeleinket és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, információkat, emlékeztetőket. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet az adott feladatok státuszát kezelni, illetve azt is, hogyan vonhatjuk be az ügyfeleinket a közös munkába.

Néhány új és kevéssé ismert funkció

A legújabb blogbejegyzésben néhány új és néhány megújított, kevéssé ismert, de hasznos funkciót fogunk bemutatni. Miről is lesz szó a blogban?:

  • Új feladatlista szűrő
  • Jegyzetek rendezése
  • Projekt statisztika finomítása

Videós bemutató anyagok, oktatás

Manapság legnépszerűbb oktatási forma a videós anyagok vagy online bemutatók. A JustDoo megismeréséhez, a lehető leghatékonyabb kezeléséhez, már a kézikönyvön kívül egyre több videós anyag is elérhető.
A videókon kívül előfizetőink számára oktatást és tanácsadást is biztosítunk Skype-on keresztül, de akár személyesen is a telephelyükön.
Videós bemutató anyagok >>>.

Munkatársak, partnerek felvétele, kezelése

Sokszor felmerülő kérdés, hogy mi a különbség a JustDoo-ban a munkatárs és partner kifejezés között és hogyan lehet egy munkatárs számára biztosítani a korlátlan hozzáférést.
A mai blogbejegyzésben választ adunk erre, valamint 2 videó segítségével bemutatjuk a munkatársak kezelésében történt változásokat is.

Időgazdálkodás paradoxona

Az időgazdálkodással, a feladatok szervezésével kapcsolatban van egy nagyon komoly paradoxon, amit nagyon nehéz feloldani és ami miatt a legtöbb embernél nem működik hosszútávon a feladatok tervezése.
Ha nem szervezzük jól a feladatainkat akkor viszont biztosan nem leszünk elég hatékonyak és nem azt csináljuk, amit kellene ráadásul sokszor el is felejtünk fontos dolgokat.

De mi is ez a paradoxon?

Átláthatóbb felület, csapatmunka jobb támogatása

Egy projektmnenedzsment rendszer esetében a dolgok minél gyorsabb áttekintése kritikus szempont, hiszen sokszor van erre szükség.
Ezért a mostani fejlesztéseink esetében a legnagyobb hangsúlyt az átláthatóság növelésére fektettük. Ez érinti mind a felületi jobb áttekinthetőségét design szempontjából, mind a munkatársaink munkájának gyorsabb ellenőrzését vagy akár a munkatársakkal a kommunikáció fejlesztését egy chat szerű ablakban.

Hogy pontosan milyen fejlesztések történtek, arról a blog-on számolunk be részletesen.

2017 első nagyobb fejlesztései

A JustDoo fejlesztése folyamatos és a felhasználói igényekre alapul. Így az év elején is bekerült a webes alkalmazásba és a mobil (Android, IOS) verziókba is néhány olyan fejlesztés, finomítás, melyet a felhasználóink kértek.