14916 felhasználó - 361992 feladat

Céges projektfa kezelése

Új funkció, a céges projektek jobb átláthatóságára. A funkció csak céges csomagban érhető el. A blogban részletes leírást találsz az új funkcióról, melynek segítségével egységesebben kezelhetőek a céges munkák, projektek, feladatok. A blog tartalmaz egy videót is, így céges csomag nélkül is megtekinthető a működés.

VIDEÓ: Emailből feladat, feladatkiadás

Az e-mailek egy részénél (a fontos e-maileknél), valamilyen feladatunk is van majd ezzel, minimum meg kell válaszolnunk. Ha ez a munka több mint 5 percet venne igénybe, akkor érdemes ebből egy feladatot csinálni és majd a megfelelő időben foglalkozni vele. Vagy ha van lehetőség, akkor az e-mailben levő feladatot ki is delegálhatjuk egyik munkatársunknak.

VIDEÓ: Ismétlődő feladatok

Vannak olyan feladatok, melyek periodikusan ismétlődnek és ekkor mindig kell velük foglalkozni is. Ilyen lehet pl. egy negyedéves áfa bevallás, amivel 3 havonta foglalkozni kell. A JustDoo-ban könnyen kezelhetőek ezek a feladatok. Nézzük, hogyan..

VIDEÓ: Delegálás, feladatkiadás

Videósorozat második részében egy olyan funkcióról lesz szó, ami legtöbb szabadidőt adhatja és amivel a cég hatékonysága is nagy mértékben növelhető. Ha mindent magunk csinálunk meg, akkor soha nem lesz elég időnk. Az a leghatékonyabb, ha mindenki a tudásának megfelelő munkát végzi. Ha kell, bízzunk meg külsőst egy munkával, de ezt okosan tegyük.

VIDEÓ: JustDoo gyors áttekintése, megismerése

Videósorozat első részében bemutatjuk a JustDoo felületét és kezelését néhány perc alatt. Ha még nem próbáltad ki a JustDoo-t, akkor nézd meg ezt a videót és képben leszel vele 3 perc alatt. Ezután regisztrálj, próbáld ki ingyen és élvezd a hatékonyabb munka előnyeit (több szabadidőt)!

Feladathoz szükséges információk elérése

Egy feladat végzése közben több olyan információra vagy akár egy másik feladatban leírt tudásra is szükség lehet, melyek valahol megvannak a JustDoo-ban. Ezeket az információkat eddig csak úgy lehetett elérni, hogy rákerestünk és ezzel el is mozogtunk az adott feladatról, így a fókuszt kicsit el is vesztettük. Ez már a múlté, mivel lehetőségünk van linkelni más információkra, amik egy külön ablakban jelennek meg.

Hogyan tudod megvalósítani az ötleteidet?

Egy ötlet fontos, de ha nem valósítjuk meg, akkor semmit nem ér, csak időpazarlás. A JustDoo segít abban, hogy az üzleti ötleteink meg is valósuljanak. Sokszor van olyan, hogy csak ötletelünk egy új projekttel kapcsolatban és az ötlethez felveszünk gyorsan egy listát azokról a feladatokról, amit el kell majd végezni. Ez eddig azonban csak egy szöveges dokumentum. Hogyan tudunk ebből néhány kattintással egy új projektet létrehozni, amiben már a feladatok is fel vannak véve? Erről az új funkcióról szól ez a bejegyzés.

Új fejlesztések a JustDoo Android alkalmazásban

A JustDoo webes verziója mellett a mobil alkalmazások fejlesztése is folyamatos. A blogbejegyzésben bemutatjuk a legújabb, Androidos eszközökön elérhető újdonságokat.

Több finomítás és javítás mellett hasznos új funkciók is készültek. Ezek közül több is van, ami a mobil képességeit kihasználva teszi még széleskörűbben használhatóvá a JustDoo-t.

Hogyan kezeljük a partnereinkkel kapcsolatos feladatokat

CRM megvalósítása a JustDoo projektmenedzsment alkalmazással. A blogban leírjuk, hogyan kezelhetjük az ügyfeleinket és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, információkat, emlékeztetőket. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet az adott feladatok státuszát kezelni, illetve azt is, hogyan vonhatjuk be az ügyfeleinket a közös munkába.

Néhány új és kevéssé ismert funkció

A legújabb blogbejegyzésben néhány új és néhány megújított, kevéssé ismert, de hasznos funkciót fogunk bemutatni. Miről is lesz szó a blogban?:

  • Új feladatlista szűrő
  • Jegyzetek rendezése
  • Projekt statisztika finomítása