13001 felhasználó - 289322 feladat

Hogyan kezeljük a partnereinkkel kapcsolatos feladatokat

CRM megvalósítása a JustDoo projektmenedzsment alkalmazással. A blogban leírjuk, hogyan kezelhetjük az ügyfeleinket és a hozzájuk kapcsolódó feladatokat, információkat, emlékeztetőket. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet az adott feladatok státuszát kezelni, illetve azt is, hogyan vonhatjuk be az ügyfeleinket a közös munkába.

Néhány új és kevéssé ismert funkció

A legújabb blogbejegyzésben néhány új és néhány megújított, kevéssé ismert, de hasznos funkciót fogunk bemutatni. Miről is lesz szó a blogban?:

  • Új feladatlista szűrő
  • Jegyzetek rendezése
  • Projekt statisztika finomítása

Videós bemutató anyagok, oktatás

Manapság legnépszerűbb oktatási forma a videós anyagok vagy online bemutatók. A JustDoo megismeréséhez, a lehető leghatékonyabb kezeléséhez, már a kézikönyvön kívül egyre több videós anyag is elérhető.
A videókon kívül előfizetőink számára oktatást és tanácsadást is biztosítunk Skype-on keresztül, de akár személyesen is a telephelyükön.
Videós bemutató anyagok >>>.

Munkatársak, partnerek felvétele, kezelése

Sokszor felmerülő kérdés, hogy mi a különbség a JustDoo-ban a munkatárs és partner kifejezés között és hogyan lehet egy munkatárs számára biztosítani a korlátlan hozzáférést.
A mai blogbejegyzésben választ adunk erre, valamint 2 videó segítségével bemutatjuk a munkatársak kezelésében történt változásokat is.

Időgazdálkodás paradoxona

Az időgazdálkodással, a feladatok szervezésével kapcsolatban van egy nagyon komoly paradoxon, amit nagyon nehéz feloldani és ami miatt a legtöbb embernél nem működik hosszútávon a feladatok tervezése.
Ha nem szervezzük jól a feladatainkat akkor viszont biztosan nem leszünk elég hatékonyak és nem azt csináljuk, amit kellene ráadásul sokszor el is felejtünk fontos dolgokat.

De mi is ez a paradoxon?

Átláthatóbb felület, csapatmunka jobb támogatása

Egy projektmnenedzsment rendszer esetében a dolgok minél gyorsabb áttekintése kritikus szempont, hiszen sokszor van erre szükség.
Ezért a mostani fejlesztéseink esetében a legnagyobb hangsúlyt az átláthatóság növelésére fektettük. Ez érinti mind a felületi jobb áttekinthetőségét design szempontjából, mind a munkatársaink munkájának gyorsabb ellenőrzését vagy akár a munkatársakkal a kommunikáció fejlesztését egy chat szerű ablakban.

Hogy pontosan milyen fejlesztések történtek, arról a blog-on számolunk be részletesen.

2017 első nagyobb fejlesztései

A JustDoo fejlesztése folyamatos és a felhasználói igényekre alapul. Így az év elején is bekerült a webes alkalmazásba és a mobil (Android, IOS) verziókba is néhány olyan fejlesztés, finomítás, melyet a felhasználóink kértek.

Hogyan fusd le a maratont 6 hét alatt?

Biztos Te is találkoztál már olyan feladattal, munkával, céllal, amitől megijedtél. Megijedtél, mert túl nagynak érezted vagy nem tudtad hogyan állj hozzá, esetleg nagyon nemszeretem feladat volt. Mit szoktál ilyenkor csinálni?

Gondolom Te is, ahogy a legtöbbünk, el kezdted tologatni a feladatot, hogy majd máskor nekiállsz és remélted, hogy egyszer csak megoldódik magától. Persze nem oldódott meg, hanem egyre jobban nyomasztott a feladat és már más feladatokat sem szívesen csináltál emiatt. Nagyon stresszes helyzet és nehéz ebből menekülni. De mi a megoldás ilyenkor?

Gantt diagram készítése

A JustDoo vállalkozás szervezővel lehetőségünk van a komolyabb projektmenedzsment szoftverekhez hasonlóan Gantt diagramokat készíteni. A gantt diagram segít abban, hogy a z egyes projekteket, munkákat jobb átlássuk, a haladást figyelemmel kísérhessük. A gantt diagramra rápillantva egyből látjuk, hogy mely feladatokra, projektekre kell odafigyelni, mert nem haladnak az időtervnek megfelelően.

Feladatkezelés iPad táblagéppel (videó)

A napi feladataink kezelése vagy a csapatmunka összehangolása is lehetséges egy mobil eszközzel. A JustDoo-t külön optimalizáltuk táblagépekre is. Az előző blogbejegyzésben egy iPhone-on mutattuk be, hogyan néz ki a napi használat, a mostani bejegyzésben pedig egy iPad eszközön láthatjuk, hogy ott a méret miatt még könnyebb a kezelés.