Szeretnéd tudni, hogy mennyi időt is fordítottál a feladataidra, projektjeidre?

A feladatok online mérésére eddig is volt lehetőség, de ez nem mindenki számára kivitelezhető és elég nagy odafigyelést is igényel. Ezért készítettük el a feladatok naplózásának a lehetőségét, melynek segítségével 2-3 kattintással rögzíthetjük, hogy ténylegesen mennyi időt fordítottunk egy feladatra.

A feladatra fordított időt pontos dátummal és idővel rögzíthetjük. Ez akkor lesz nagyon hasznos, ha a feladatot nem tudjuk egy ütemben megvalósítani. A munkanaplóba tetszőleges bejegyzést tehetünk a feladat idejének, hosszának megadása mellett lehetőség van egy rövid megjegyzésre is.

A következő videóban látható, hogyan lehet a feladatot naplózni és a teljes projekt idejét is meghatározni a Projekt statisztika segítségével.




A projekt statisztika segítségével láthatjuk, hogyan áll éppen az adott projekt és mely feladatokra kellett a tervezettnél több időt fordítani.
A naplózás segít abban is, hogy egyre jobban tudjuk tervezni a feladatok elvégzésére szánt időt, így pontosabban tudjuk azt is meghatározni, hogy mekkora munka lesz egy új projekt, azaz mennyi (munkaerő) költséggel fog az járni.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072