Interaktív tudás importálása a JustDoo-ba

Egy korábbi bejegyzésben már írtunk a Projekt export, import lehetőségről. A funkció lényege, hogy egy komplett projekt fát, hierarchiát ki tudunk exportálni és azt be is tudjuk importálni.
Ez arra jó, hogy elkészíthetünk egy sablon projektet, amit feltölthetünk előre feladatokkal, információkkal, csekklistákkal, olyan dolgokkal, amelyekre többször hasonló formában szükségünk lesz. Ezután már csak be kell importálni ezt a mappát és átnevezni, így kapunk egy üres sablont amin tudunk dolgozni.

Egy ilyen struktúrát eleve feltölthetünk hasznos információkkal, így kialakítva egy tudásbázist, ami viszont interaktívan használható, hiszen nem csak statikus információkat tartalmazhat, hanem megoldandó feladatokat, csekklistákat is. Sőt amikor elkezdünk dolgozni ezzel a tudással, akkor azt megoszthatjuk több emberrel és az egyes feladatokat megbeszélhetjük a megjegyzés funkción keresztül vagy éppen csatolhatunk újabb állományokat és persze bővíthetjük is a tudást.

Marketing tervezés megvalósítása a JustDoo-ban

A Marketing Eszközök jóvoltából kaptunk egy a JustDoo-ba beimportálható tudásbázist és cselekvési tervet, mely segít a 2016-os marketing tervünk elkészítésében vagy egy új projekt, üzletág elindításában.

Hogy mit tartalmaz ez a terv, azt a következő videóból tudhatjuk meg.


Hozzáférés a marketing tervhez

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072