Partner vagy munkatárs?

A JustDoo-ban azokat a felhasználókat, akikkel együtt dolgozunk, kommunikálunk, partnereknek és munkatársaknak hívjuk. A kettő „státusz” között mindössze egy különbség van:

A munkatárs számára a céges csomag fedezi a korlátlan használatot.

Azaz az együttműködés szempontjából teljesen mindegy, hogy egy munkatárs státuszú felhasználó (aki mondjuk tényleg a munkatársunk) vagy egy külsős partner az, akivel épp együtt dolgozunk egy projekten. Ugyanúgy tudunk vele dolgozni, információt megosztani vagy akár feladatot kiadni neki. Az egyetlen különbség, hogy a külsős partner maga vagy az ő cége fedezi a korlátlan használatot, azaz fizeti az előfizetési díjat.

Még egy különbség van, amiről a következő fejezetben részletesebben írunk és a videóban is látszik. A munkatársainkat már könnyebben fel tudjuk venni, mindössze egy listából választva, míg a partnerünknek kell ismeri az e-mail címét, amivel a JustDoo-ba regisztrált.

Kiemelt partner, egyéb változások

Két rövid videót is készítettünk, melyekben könnyen megérthető, hogyan kell a munkatársainkat felvenni és láthatóak az újabb funkciók is.

Az első videóban egy céges csoport adminisztrátoraként követhetjük végig, hogyan kell felvenni egy kollégát és azt be is tenni a céges csoportba, így számára is korlátlanul elérhetővé tenni a JustDoo használatát. Erre két lehetőségünk is van. Vagy a beállítások ablakban az előfizetések fülön vagy közvetlenül a munkatársak ablakban tehetjük meg. Mindkét esetben vastag betűvel lesz kiírva a munkatársunk a listában.
A videó első részében láthatjuk azt a lehetőséget, mellyel kiemelhetjük egy csillaggal azokat a munkatársainkat, akikkel többször dolgozunk együtt, így egy szűkebb átláthatóbb listát kapunk és gyorsabban tudunk majd számukra feladatot kiadni is.



A második videóban azt láthatjuk, ha mi egy céges csoport tagjai vagyunk, akkor hogyan vehetjük fel a cégen belüli munkatársaink közül azokat, akikkel együtt akarunk dolgozni. Egyszerűen csak kiválasztjuk őket egy listából, ami már tartalmazza az összes munkatársunkat.


Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072