Partner vagy munkatárs?

A JustDoo-ban azokat a felhasználókat, akikkel együtt dolgozunk, kommunikálunk, partnereknek és munkatársaknak hívjuk. A kettő „státusz” között mindössze egy különbség van:

A munkatárs számára a céges csomag fedezi a korlátlan használatot.

Azaz az együttműködés szempontjából teljesen mindegy, hogy egy munkatárs státuszú felhasználó (aki mondjuk tényleg a munkatársunk) vagy egy külsős partner az, akivel épp együtt dolgozunk egy projekten. Ugyanúgy tudunk vele dolgozni, információt megosztani vagy akár feladatot kiadni neki. Az egyetlen különbség, hogy a külsős partner maga vagy az ő cége fedezi a korlátlan használatot, azaz fizeti az előfizetési díjat.

Még egy különbség van, amiről a következő fejezetben részletesebben írunk és a videóban is látszik. A munkatársainkat már könnyebben fel tudjuk venni, mindössze egy listából választva, míg a partnerünknek kell ismeri az e-mail címét, amivel a JustDoo-ba regisztrált.

Kiemelt partner, egyéb változások

Két rövid videót is készítettünk, melyekben könnyen megérthető, hogyan kell a munkatársainkat felvenni és láthatóak az újabb funkciók is.

Az első videóban egy céges csoport adminisztrátoraként követhetjük végig, hogyan kell felvenni egy kollégát és azt be is tenni a céges csoportba, így számára is korlátlanul elérhetővé tenni a JustDoo használatát. Erre két lehetőségünk is van. Vagy a beállítások ablakban az előfizetések fülön vagy közvetlenül a munkatársak ablakban tehetjük meg. Mindkét esetben vastag betűvel lesz kiírva a munkatársunk a listában.
A videó első részében láthatjuk azt a lehetőséget, mellyel kiemelhetjük egy csillaggal azokat a munkatársainkat, akikkel többször dolgozunk együtt, így egy szűkebb átláthatóbb listát kapunk és gyorsabban tudunk majd számukra feladatot kiadni is.A második videóban azt láthatjuk, ha mi egy céges csoport tagjai vagyunk, akkor hogyan vehetjük fel a cégen belüli munkatársaink közül azokat, akikkel együtt akarunk dolgozni. Egyszerűen csak kiválasztjuk őket egy listából, ami már tartalmazza az összes munkatársunkat.


Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072