Az utóbbi hónapokban egyre több olyan felhasználónk lett, akik a határon túlról találtak az oldalunkra. Mivel jelenleg csak magyar nyelvű honlapunk van, ezért természetesen a határon túli magyar vállalkozások körében kezdtünk népszerűek lenni.

Úgy tűnik, hogy hasznosnak találják a szolgáltatást, így közülük egyre többen fizetős felhasználónkká is váltak. Mivel ezekben a cégekben nem csak magyar anyanyelvűek dolgoznak, ezért szükségessé vált a program felületének lefordítása, amihez segítséget is kaptunk néhány külhoni cégtől. Így ma már szlovákul és románul is lehet használni a JustDoo teljes felületét és az Android mobil alkalmazást is.

A fejlesztések is folytatódtak menet közben így nézzük is a legfontosabbakat.

Saját adatok

A beállítások részben megjelent egy új fül „Saját adatok” névvel. Itt megadhatunk néhány olyan adatunkat, melyek hasznosak lehetnek a munkatársainknak vagy partnereinknek.

Beállíthatjuk, hogy ezeket az adatokat minden partnerünk láthassa vagy csak a munkatársaink (céges csoportunk tagjai). Azt is választhatjuk, hogy „Nem publikus”, ebben az esetben senki nem fogja látni ezeket az adatokat.

Partner adatlap

Az előző fejlesztéshez kapcsolódik szorosan a partner adatlap, hiszen itt láthatjuk azokat az adatokat, melyeket a „Saját adatok”-nál megadott egy partnerünk.
Az adatokat a [Partnerek] listából tudjuk elérni, az adott partner nevére duplán kattintva.

Természetesen csak azokat az adatokat érjük el, amit számunkra publikáltak.
Ha a partnerünk még nem adott meg adatokat vagy számunkra nem tette elérhetővé, akkor lehetőségünk van arra, hogy magunknak felvegyük ezeket az adatokat, azaz ilyenkor kitölthetőek lesznek ezek a mezők.
Amint a partnerünk kitölti az adatait és ezt számunkra megosztja, akkor azok fognak látszódni, kivétel a megjegyzés mező, amit mi magunk tarthatunk karban.

Feladatkiadás.hu integráció

Sokszor kaptuk azt a visszajelzést a felhasználóinktól, hogy az ő munkatársaik vagy partnereik egy részének túl bonyolult a JustDoo. Ugyanakkor szeretne velük a JustDoo-n keresztül együtt dolgozni, nekik feladatot kiadni.

Ezt az igényt meghallgatva hoztuk létre a feladatkiadás nevű szolgáltatásunkat és a hozzá tartozó webes és mobilos alkalmazást.
Ez egy olyan egyszerű felület, melyben csak és kizárólag a kiadott feladatokat lehet kezelni, de azokat nagyon hatékonyan.

A partner adatlapon látható egy „feladatkiadas.hu” opció. Amennyiben ezt bekapcsoljuk a partnerünknél vagy munkatársunknál, akkor a kiadott (delegált) feladatok ezen az egyszerűsített felületen keresztül mennek ki, így a partnerünk úgy tudja megoldani a feladatot és velünk egyeztetni, hogy nem kell a JustDoo-ba belépnie. Mi azonban mindent látni fogunk a JustDoo-ban is.

Projektfa megosztása

Szintén egy régi igényre nyújt megoldást ez a fejlesztésünk, aminek a segítségével nem csak egy projektet lehet megosztani, hanem egy teljes struktúrát, ráadásul úgy hogy a struktúra ugyanúgy fog kinézni azoknál is akikkel megosztom ezt.

Ez a lehetőség akkor hasznos, ha egy nagyobb projektnek vannak alprojektjei is és több ember is dolgozik ezen a projekten. Ekkor néhány kattintással megoszthatjuk ezt a projektet és az összes alprojektjét is, legyen az akármilyen mélységben is.

A képen látható, hogy még a megosztás előtt átnézhetjük a megosztani kívánt struktúrát és dönthetünk arról is, hogy nem mindegyik alprojektet osztjuk meg.

Az ablak jobb oldalán választhatjuk ki, hogy kikkel kívánjuk megosztani ezeket a projekteket.
Az így megosztott projekt struktúrára ugyanazok a szabályok érvényesek, mint ha egyesével osztottuk volna meg ezeket a projekteket.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072