Új átláthatóbb felület. Az adott feladathoz minden adat egy képernyőn.

A 2013-as esztendő sokkal eredményesebb lehet, ha jobban szervezed életedet, feladataidat, vállalkozásodat. Ebben kíván a jövő évben is társad lenni a bTime vállalkozás szervező.

Karácsonykor azonban kicsit felejtsd el a vállalkozásod, a bTime-ot is! Tölts minél több időt a családoddal, gyerekeiddel rokonaiddal! Kapcsolódj ki egy kicsit, töltődj fel! Majd a két ünnep között érdemes átgondolnod és tervezgetned a jövő évet, amiben nagy segítségedre lesz a bTime új verziója.

A fenti képen már láthatsz néhány változást, melyekről részletesen a néhány nap múlva megjelenő blog bejegyzésben olvashatsz. Addig is érdemes kipróbálnod az új felületet, ami sokat segíthet az év során összegyűlt projektek áttekintésében, rendszerezésében is.

Mindenképpen tanácsolom, hogy a két ünnep között tervezd meg a 2013-as évet! Hozd létre a szükséges mappákat, projekteket. Rendszerezd az információkat és szelektálj a feladatok között.

Tisztítsd meg az életed, vállalkozásod a felesleges dolgoktól, feladatoktól! Gondold végig, hogy mely feladatokat tudnád kiadni másnak! Jövőre ne csak a tűzoltással foglalkozz, hanem végre a tervezéssel és a fontos feladatokkal is! Így fogsz lépésről-lépésre előrébb jutni.

Mégegyszer Boldog Karácsonyt Kívánok a bTime teljes fejlesztő csapata nevében!

Horváth Győző
ügyvezető

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072