JustDoo felületének gyors áttekintése, megismerése

Ha még nem ismered a JustDoo működését, akkor a következő videó segítségével gyorsan áttekintheted azt, hogyan tud majd neked is segíteni a mindennapi munkádban. Láthatod, hogy az alkalmazás felülete nagyon egyszerű, hiszen mindent elérsz egy oldalon keresztül. Nincsenek eldugott menük, nehezen megtalálható funkciók.

Elsőre összetettnek tűnhet a felület, de a jó hír, hogy ha megismered a felépítését, utána már nagyon gyorsan fogod tudni kezelni és elérni a napi feladataidat vagy a projektjeidet.

A felépítés egyszerű. Három részből áll a felület. Bal oldalon találod a feladatlistákat és a projekteket. Ezek elemeire kattintva középen a hozzájuk tartozó elemek jelennek meg. A jobb oldalon pedig azonnal láthatod az adott elem (feladat vagy információ) részleteit, amit akár ott egyből szerkeszthetsz is.


A sok olvasás helyett inkább nézd meg, egy rövid videóban, hogyan épül fel a JustDoo és kezd el már ma használni, hogy hatékonyabb legyél, így több időd maradjon az igazán fontos feladataid számára vagy legyen több szabadidőd!


JustDoo gyors áttekintése

Ebben a videóban gyorsan megnézheted, hogyan épül fel a JustDoo felülete, hogyan tudod azt néhány perc alatt használatba venni. Ne hagyd ki ezt a videót! Nézd meg és kezdd el használni most és persze legyél hatékonyabb már ma!

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072