Figyelmeztetés, riasztás közelgő eseményre

A határidős feladatoknál eddig is volt arra lehetőség a mobiltelefonos alkalmazásban, hogy figyelmeztetést kérjünk az esemény előtt néhány perccel vagy néhány órával. Ez sok esetben elég is, mert tudjuk, hogy nemsokára valamit meg kell tennünk.

Azonban vannak olyan teendők, események, melyekre szeretnénk korábban felkészülni vagy a feladat megoldása akár napokat is igénybe vehet. Ilyen lehet például, hogy lejár az autó műszakija. Ebben az esetben már jóval előbb el kell kezdenünk foglalkozni az üggyel, hogy időben sikerüljön is a vizsga. De ilyen lehet egy utazás, egy hosszabb felkészülést igénylő tárgyalás vagy előadás is.

Az ilyen események esetében akár a határidő előtt több nappal is szükséges lehet egy figyelmeztetés. Ezért most már lehetőség van a feladat adatlapon egy a határidőtől független másik időpontot megadni, amikor szeretnénk emlékeztetést kapni az adott feladatról.
A beállított figyelmeztetés alapján jelezni fog a mobil alkalmazás a telefonunkon és a webes felületen is megjelent egy figyelmeztető ikon a felső sorban, melyben kilistázhatjuk a mai emlékeztetőket. Ebben a listában az adott elemre kattintva máris elérjük a feladatot és megtehetjük a szükséges lépéseket.

Egy kiadott feladat esetén szintén hasznos, ha a határidő előtt már értesülünk az esedékességéről, hogy rá tudjunk kérdezni. Ez a feladatvégzőnek is hasznos, ezért ez az emlékeztető nála is meg fog jelenni.


projekt statisztika menü

Figyelmeztető ikon állapotai

Az oldal felső sorában a kereső mező mellett jelent meg egy új ikon, ami jelzi, hogy van-e mára figyelmeztető. Ha van, akkor magán az ikonon meg is jelenik egy szám, ami azt jelzi, hogy hány ilyen feladat van mára.
A figyelmeztetéskor nem csak napot, de egy konkrét időpontot is megadhatunk. Az ikonon a szám pirossal fog megjelenni, amennyiben van olyan figyelmeztetés, aminek eljött az ideje és még nem néztük meg.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072