Egyedi feladatlisták létrehozása

A feladatlisták utolsó elemeként megjelent egy „Egyedi listák” nevű új sor, erre kattintva hozhatunk létre egyedi feltételeink alapján, személyre szabott feladatlistákat.

Ehhez a bővített keresőben kell összeállítanunk a számunkra érdekes feltételt, majd azt elmenteni sablonként. Pl. „Utolsó 30 napban elvégzett feladatok” listája.

Egyedi feladatlisták

Ez a funkció csak előfizetők számára érhető el, amihez nagyon kedvező feltételeket biztosítunk, akár havi előfizetéssel is: Díjcsomagok

Projekt menedzseri lehetőségek bővítése

Szintén felhasználói kéréseknek teszünk eleget ezzel a fejlesztéssel. Felmerült az igény arra, hogy a projekt gazdája (létrehozója) vagy a projektben menedzsernek jelölt felhasználó tudja a nem általa létrehozott vagy megoldott feladatokat is pipálni. Ezt eddig csak a feladat tulajdonosa tudta megtenni.
Sok esetben az elvégzett feladatok pipálatlanul ott maradtak a projektben, ami keveredést okozott. Most ezt a projekt menedzser rendezni tudja és valós képet kap akkor is, ha a feladat elvégzője valamiért elfelejtette kipipálni az általa elvégzett feladatot.

Mobil: Link, Email, Telefonszám értelmezése a leírásban

Szintén egy új fejlesztés eredménye, hogy a feladatokban vagy információkban, esetleg a feladat megjegyzéseibe beírt e-mail címek, telefonszámok vagy web címek már kattintható formában jelennek meg. A rákattintás után pedig a telefonon beállított megfelelő alkalmazás lesz meghívva.
Így a leírásban levő telefonszámra egyszerűen rákattintva már tárcsázza is a partnerünket vagy azonnal (közvetlenül) küldhetünk neki e-mailt, esetleg felkereshetjük a weboldalát.

Keresők fejlesztése, finomítása

Az egyszerű és az összetett keresőt is érintő fejlesztés eredményeként, már nem csak a teljes kifejezésre lehet keresni a JustDoo-ban, hanem a kifejezés bármelyik szava alapján listázódnak az eredmények.

Azaz ha egy összetett kifejezést írunk be, pl.: „alma körte barack”, akkor már az összes olyan eredményt megkapjuk, ahol bármelyik szó szerepel. Természetesen a legjobb találatok lesznek elől, azok, amelyekben mindhárom szó és minél többször szerepel.

Projektfa sebesség optimalizálás

A projekteket tetszőleges mélységű fa struktúrába rendezhetjük és minden egyes ágon tetszőleges számú projektet vehetünk fel.
Ez a szabadság sokszor eredményez nagy méretű projektfát, ami persze lehet teljesen természetes ahol kisebb projektek vannak. Ha többen is dolgoznak a projekteken, akkor szükség lehet nagy számú és összetett projektstruktúra megosztására is.

Az új fejlesztéssel optimalizáltuk a projektek kezelését és ezzel csökkentettük a böngésző terhelését is, mivel mindig csak az éppen aktuálisan megnyitott projektfa részt töltjük le.


A fejlesztés folyamatos, így hamarosan jelentkezünk az újabb érdekes fejlesztésekkel is, mint például a munkatársakkal való kommunikáció még hatékonyabb JustDoo-n belüli kezelése.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072