A honlap megújításával együtt magát a vállalkozás szervező alkalmazást is megújítottuk, melynek leglátványosabb eleme design váltás, de sok apró kezelésbeli finomítás is történt és néhány fejlesztés is belefért. Az új felületről itt egy átfogó kép:

Az új honlappal és alkalmazással együtt megjelent a mobil Android-os alkalmazásunk is, mely külön lett optimalizálva Tablet-re és a mobil telefonra is. A bejegyzés végén egy bemutató videó is található, ahol még a letöltés előtt meg lehet ismerkedni az mobil alkalmazással. A design váltással kapcsolatban már jött néhány visszajelzés, de várjuk az észrevételeket itt a blogban is, valamint a héten kiküldünk egy kérdőívet is, melyben ezzel kapcsolatban is teszünk fel kérdéseket.

Webes alkalmazás

Az alkalmazásban egy sokkal letisztultabb és minden elemre kiterjedően egy egységesebb felületet alakítottunk ki. Igyekeztünk a funkcionalitás megtartása mellett minden zavaró elemet eltüntetni és minél kevesebb színt és egyéb design elemet használni, így is segítve a fókuszált munkavégzést.

Mit csinálnak éppen a munkatársaim?

Legújabb fejlesztéseink (fókuszált munka, időmérés, …) mind azt a célt szolgálták, hogy hatékonyabban, fókuszáltan, az időrablók kiküszöbölésével még eredményesebben tudjunk dolgozni.
Ezt egészítették ki azok a vezetőket támogató funkciók (céges hierarchia kialakítása, beosztott munkájának áttekintése, csapatmunka) melyek alapján a cég működését optimalizálni, költséghatékonyabbá lehet tenni. Ennek a következő elem látható a képen. Azaz a cégben a vezetők már nem csak a munkatárs aktuális státuszát látják, de azt is, hogy mióta foglalkozik épp egy adott feladattal, ill. hogy eddig mennyi időt töltött összesen ezzel a feladattal.

A státuszfigyelő ablak arra is használható, hogy a munkatársak egymást akkor keressék, amikor azok éppen szüneten vannak. Így lényegesen csökkenteni lehet a megszakításokat, ami az egyik legkomolyabb időrabló.

Windows alkalmazás: JustDoo figyelő

Ez egy kis windows-os alkalmazás, amit az asztali számítógépünkre vagy laptopunkra telepíthetünk fel. A telepítés után ez a figyelő alkalmazás a Windows tálcájára kerül és a háttérben figyeli a JustDoo rendszert és jelzi, ha valamilyen értesítést kaptunk (pl. egy delegált feladatot) vagy valamelyik határidős feladat esedékessé válik.

A programban akár egyből fel is vehetünk új feladatot. További részletes leírás található a következő oldalon: JustDoo figyelő súgó

Android alkalmazás ingyen a JustDoo-hoz

Ezer szónál többet ér egy kép, hát még egy videó. Ezért most álljon itt rövid videó, ami bemutatja a mobil alkalmazás képességeit.

 

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072