Karácsonyi feladatlista importálása

Már egy korábbi blogbejegyzésben volt szó a projekt export, import lehetőségről. A funkció lényege, hogy egy előre elkészített projekt struktúrát tudunk importálni a saját JustDoo fiókunkba. A projekt tartalmazhat feladatokat, alfeladatokat, információkat melyeket előre fel lehet tölteni egyfajta sablonként használva azt.

Ezt a funkciót lehet használni a karácsonyi feladatlista használatakor is. Azaz a projektfánk egy adott helyére kell beimportálni ezt a csekklistát. A funkciót a megfelelő projekt felett állva a jobb egérgombot lenyomva érhetjük el. Az ábrán látható funkciót kell választani és a letöltött import állományt betallózni.

Karácsonyi feladatlista letöltése

A letöltött csekklista elemei az Inboxba kerülnek, melyeket át lehet helyezni a megfelelő listákba (Mai, Következő 10 nap) vagy egy konkrét időpontot adva nekik átkerülnek az ennek megfelelő listába és a naptárban is megjelennek.


Új fejlesztések

ismétlődő feladatok

Új fejlesztés az ismétlődő feladatok periódusának finomítása. Azaz a periódus ki lett egészítve egy szorzóval, így már tetszőleges naponkénti, hetenkénti, havonta vagy évente ismétlődés is megadható. Azaz pl. ha egy feladat negyedévente aktuális, akkor meg lehet adni azt, hogy „3 havonta” ismétlődjön.

Másik fejlesztés, hogy opcionálisan megjelenhet a feladat adatlapon egy extra mező, melybe tetszőleges adat beírható, pl. az, hogy mekkora összeg volt ez a munka vagy bármi más egyedi paraméter. Ez az érték a projekt statisztika exportálásakor bekerül az export CSV-be, melyet egy táblázatkezelővel (pl. Excel) fel lehet dolgozni, és így egyedi statisztikákat, kimutatásokat készíteni.

Harmadik fejlesztés az exportált CSV finomítása. A beállításokban megadható, hogy mi legyen az elválasztó és a szöveghatároló karakter.


export beállítások a JustDoo feladat kezelőben
Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072