projekt statisztika menü

A mobil fejlesztések nagyon fontosak számunkra, így azon kívül, hogy tetszőleges telefonnal elérhető egy mobilra optimalizált alkalmazás, már a natív Android verzió mellett IOS platformon (iPhone, iPad) is használható a JustDoo feladatkezelő:

IOS (iPhone, iPad) alkalmazás

Az alkalmazás önállóan, akár offline (internet kapcsolat nélkül) is használható. Az adatok bármikor szinkronizálhatóak a felhőbe, így webről, vagy egy másik mobil eszközről is ugyanazok a feladatok, projektek és információk láthatóak.
Természetesen online állapotban azonnal felkerülnek a módosítások, így valós időben történik a szinkronizáció. Az IOS alkalmazás tartalmaz minden fontos funkciót, így minden feladat és projekt elérhető, működik a feladatok delegálása, elérhetőek az alfeladatok és ugyanúgy át lehet beszélni egy feladatot a megjegyzések segítségével, mint a weben.


Újdonságok az Android alkalmazásban

Az utóbbi időben több kényelmi és a mindennapokban hasznos funkció került be az Android alkalmazásba, így a funkciók 90%-a elérhető már ezeken az eszközökön. Ezek az újdonságok hamarosan az IOS alkalmazásban is megjelennek.

JustDoo Android mobil feladatlisták

Szabad jegyzet funkció

Lehetőségünk van egy kattintással elkezdeni egy szabad jegyzetelést a telefonon. Ez akkor lehet hasznos, ha gyorsan kell valamit feljegyezni, akár olyan helyen, ahol nincs internet elérésünk.
Ez a jegyzet lehet egy általános megjegyzés, de akár kapcsolódhat egy feladathoz vagy projekthez. Ebben az esetben lehetőségünk van a felvett jegyzetből feladatot vagy információt csinálni. Az így konvertált feladat/infó az Inbox-ba kerül, ahonnan könnyen szervezhetővé válik, azaz hozzárendelhetjük egy projekthez vagy akár ütemezhetjük is ezt az elemet.


Delegálás, feladatkiadás listák

A webes verzióhoz hasonlóan két külön listában láthatjuk az általunk kiadott feladatokat vagy a számunkra delegált feladatokat. Így gyorsabban, könnyebben át tudjuk ezeket tekinteni és kezelni is.


Értesítések

A webes felületen is megtalálható értesítések funkció lett az Android alkalmazásba is beépítve, így már a mobilon is láthatjuk, ha valami fontos változás történt a feladatainkkal kapcsolatban. Az értesítések nem csak egy listában láthatóak, hanem a telefon szokásos értesítő sávjába is bekerülnek.


JustDoo Android hangüzenet feladathoz

Csatolt állományok megtekintése

A feladatokhoz csatolt állományokat most már a mobil telefonunkról is elérhetjük, hiszen megjelent az adatlapon egy új fül: „Csatolt fájlok”. Természetesen szinkronizáláskor nem töltődik le az összes állomány, mert ez sok helyet foglalna a telefonunkon. Azonban ha rákattintunk egy ilyen fájl nevére, akkor a felhőből azonnal megkezdődik az állomány letöltése. Ha olyan állományról van szó, melyet a telefonunk meg tud mutatni (kép, pdf, táblázat, …), akkor azonnal meg is nyitja a telefon ezt a fájlt és megmutatja az eredményét.


Hangüzenetek felvétele, megosztása

Lehetőségünk van feladatokhoz hangüzeneteket felvenni. Ez akkor lehet nagyon hasznos, ha „terepen vagyunk” és nincs lehetőségünk a feladat leírásába vagy megjegyzés részébe begépelni valami fontos információt.
Ilyen esetben az adott feladat adatlapjáról indíthatunk egy hangfelvételt, melyet akár azonnal fel is tölthetünk a felhőbe, hogy aztán ezt később egy PC-n meghallgathassuk. Ez a funkció alkalmas lehet akár feladatkiadásra is, hiszen egy ilyen hangfelvétellel ellátott feladatot akár meg is oszthatunk egy közös projektben vagy ki is adhatjuk az egyik kollégánknak.

A mobil verzió mellett a webes alkalmazás fejlesztése is folyamatos, így az új funkciókról hamarosan jelentkezünk egy blogbejegyzésben.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072