Google Drive integráció

A JustDoo használatához saját tárhelyet is biztosítunk, ahova tetszőleges fájl tölthető fel és osztható meg a munkatársainkkal. Így a feladatok megoldása közben azonnal kéznél lesznek a szükséges dokumentumok, képek, nem kell azokat keresgélni. Ugyanígy feltölthetjük a feladat megoldása közben keletkezett anyagainkat is.

Fájl feltöltés Google Drive-ból a JustDoo feladatkezelőbe

Egyre többen használnak már különböző fájlmegosztó szolgáltatásokat is, melyek már szinte korlátlan mennyiségű fájl tárolását biztosítják a felhőben. A két legismertebb ilyen szolgáltatás a Dropbox és a Google Drive.
A Google Drive ráadásul a dokumentumok szerkesztését is támogatja, így másodikként a Dropbox után JustDoo-ba is integráltuk a Google Drive elérését.

A Drive-on levő állományaink csatolását a megszokott módon végezhetjük, hiszen az eddig is használt fájl feltöltő ablakot egészítettük ki ezzel a lehetőséggel.

A Google Drive és Dropbox fájl feltöltés jelenleg Microsoft Explorer és Edge böngészőkből nem érhető el. A többi népszerű böngészővel (Chrome, Firefox, Safari, Opera) tökéletesen használható.

Figyelmeztetés túl sok feladatra

Az egyik legnagyobb stressz faktor manapság a túlterheltség, a túl sok feladat, amivel aktuálisan foglalkozni szeretnénk.
Ne csapjuk be magunkat, senki nem tud megoldani egy nap 20 komolyabb feladatot. Mégis azt látjuk, hogy nagyon sok feladatot tervezünk be egy napra, amit persze nem tudunk elvégezni, ez persze komoly frusztrációt okoz számunkra. A másik probléma a túl sok feladattal, hogy ilyenkor nem a fontosakkal foglalkozunk, hanem a sürgős feladatokat vesszük előre, így a fontosak mindig csak tolódnak.

Ezen a problémán segíthet az a lehetőség a JustDoo feladatkezelőben, hogy beállíthatjuk a feladatlistákban azt a feladatszámot, mely még kezelhető. Amennyiben ennél több feladatot pakolunk a listánkba, akkor a JustDoo jelezni fogja ezt. Ez a szám persze mindenkinél más lehet, ezért ezt egyénileg állíthatjuk be.

Túl sok feladatra figyelmeztetés

A képen látható, hogy ezeket az értékeket az Alap beállításokban adhatjuk meg külön az Inbox, a Mai és a Következő X napi feladatokra. Nulla érték esetén nincs figyelmeztetés.
Az Inbox lista esetén érdemes egy kis értéket megadni, mivel a célunk az, hogy ez a lista üres legyen, legalább a Reggeli Tervezés elvégzése után. A Mai feladatokba az átlagos feladatméretet figyelembe véve adjunk meg egy olyan feladatszámot, amit általában el is tudunk végezni egy nap. Ez általában 5-15 között lehet. Fájl feltöltés Google Drive-ból a JustDoo feladatkezelőbe A Következő X napra sem érdemes nagyon sok feladatot tervezni, hogy átlátható maradjon, ezért itt is célszerű 50 alatti számot választani.

Amennyiben egy listában a feladatok száma meghaladja a beállított értéket, akkor a bal oldalon a lista neve melletti szám narancssárga színű lesz és a lista fejlécében középen is megjelenik egy figyelmeztetés erre vonatkozóan.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072