Gantt diagram készítés

A JustDoo-ban egy kattintással készíthetünk Gantt diagramot bármelyik munkánkról, projektünkről. Egyszerűen az adott projekten állva, a jobb egér menüből válasszuk ki a „Gantt diagram” elemet.

A Gantt diagramok legfontosabb feladata, hogy gyorsan megmutassák azt, hogy az ütemtervnek megfelelően haladnak a munkák vagy sem. Ha esetleg nem, akkor a JustDoo segít abban, hogy megtaláljuk azokat a feladatokat, projekteket, melyek elakadtak.
A Gantt diagramok idősávokban mutatják az egyes projektek haladását, így természetesen szükséges, hogy az így megtekinteni kívánt projekteknek legyen egy tervezett időintervallumuk, melyet a projekt adatlapon tudunk megadni.

Ahogy az ábrán és a videóban is látható, a projektek színében is már jelezzük, hogy megfelelően haladnak vagy sem. Azok a projektek, melyek időarányosan éppen jól állnak, azokat zöld háttérszínnel látjuk, amelyek azonban késnek, azokat pirossal. Sárgával azokat a projekteket láthatjuk, melyek már elkészültek.

Amennyiben a projekt nevére vagy a projektek jelképező sávra kattintunk, a háttérben a JustDoo meg is mutatja az adott projektet és a benne levő feladatokat is. Így gyorsan láthatóvá válik, hogy mely feladatok nincsenek még készen egy adott projektben.


 


Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072