Képek, hangok, videók, egyéb fájlok csatolása

Arra jelenleg is volt már lehetőség, hogy a weben csatolt állományokat a mobilon is megnézzük. Így egy feladat kiadásához csatolt dokumentum vagy kép elérhető volt mobilon is.

Felmerült az igény arra is, hogy a terepen levő munkatársak egy képet, videót elkészítve azt azonnal beküldjék „a központba” vagy megosszák másik munkatárssal, akik szintén azon a projekten dolgoznak.

A feladat adatlapba lépve a negyedik fülön láthatjuk a csatolt állományokat és itt tudunk akár a mobilról is csatolni képet, videót, hangfájlt vagy bármilyen állományt egy adott feladathoz. Az így csatolt állomány azonnal felkerülhet a szerverre is.

Érdekes, fontos tartalom beillesztése a JustDoo-ba

Sokszor előfordul, hogy az internetet böngészve találunk valami fontos információt vagy ötletet a munkánkkal kapcsolatban. Mostantól ezeket gyorsan lementhetjük a JustDoo-ba, hogy ne felejtsük el, hogy később azt felhasználhassuk egy feladattal, projekttel kapcsolatban.

Ezt nagyon egyszerűen úgy tehetjük meg, hogy az érdekes tartalmat kijelöljük. Majd a megjelenő „Megosztás” opcióra kattintunk. Ekkor megjelenik a JustDoo ikon is. Erre kattintva létrejön egy új feladat, aminek a leírásába belekerül a kijelölt tartalom. Már csak annyi a dolgunk, hogy egy nevet adjunk a feladatnak és el is menthetjük. Ezután már ugyanúgy kezelhetjük ezt a feladatot, mint bármelyik másikat, azaz berakhatjuk egy projekt alá, információvá alakíthatjuk vagy akár meg is oszthatjuk egy kollégánkkal.

Tartalom megosztás. Érdekes tartalomból feladat a JustDoo-ba

Keresés finomítása

Ha már sok feladatunk információnk van, akkor nagyon hasznos, hogy keresni is tudunk bennük egy szó vagy kifejezés megadásával. Eddig a kereső csak a feladat vagy információ nevében és leírásában keresett. Mostantól azonban a megjegyzések között is keres, ami még nagyobb lehetőséget ad egy keresett feladat vagy információ gyors megtalálásához.

Projektek jobb kezelése

Egy új projekt felvételét a projektfa tetszőleges helyén meg tudjuk adni, így a projekt az adott „szülő” projekt alatt jön létre, így egy alprojekt fog létrejönni.
Saját projekt esetében lehetőségünk egy leírást is mellékelni vagy akár egyből meg is oszthatjuk a kollégáinkkal, azaz bevonhatjuk őket ebbe a munkába. Gyakorlatilag ugyanazok a lehetőségeink lettek egy projekttel kapcsolatban, mint a webes alkalmazásban.

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072