Szervezze jobban a cégét!

Ossza meg a feladatait! Adja ki jobban!
Csapatmunka támogatás, feladat és projekt kezelés…

Szervezettebb munka előnyei:
– ugyanaz a munka rövidebb idő alatt készül el, így olcsóbb
– Pontosabb munka
– Könnyebb ellenőrzés
– Időben elkészül minden
– Több pénzt adhat az munkatarsaidnak

Kipróbálom most ingyen!


A magyar vállalkozások hatékonysága 40-80%-al elmarad a nyugateurópai cégektől. Ennek egyik oka, hogy nem jól szervezett a vállalkozás, nem jól szervezettek a projektek, munkák. A JustDoo Vállalkozás szervező segít abban, hogy ez a hátrány lényegesen csökkenjen és a hatékonyság növekedjen.

Van még bőven lehetőség a hatékonyság növelésben

Tudta, hogy egy alkalmazott hányszor van megszakítva egy átlagos napon? Megdöbbentő szám, de egy irodai munkás naponta 40-50-szer szakítja meg a munkavégzését kisebb nagyobb időre. Ez a megszakítás több időt vesz el, mint elsőre gondolnánk, mert a megszakítás után is kell még néhány perc, amíg visszarázódik a munkába és jó hatékonysággal tud újra dolgozni.
Így ezek a megszakítások egy 8 órás munkanapon 2-3 órányi kiesést is okozhatnak a hatékony munkavégzésben.

Másik fontos dolog, hogy mindenki azt csinálja, amihez a legjobban ért és amiben a leghatékonyabb. Ez azt is jelentheti, hogy érdemes lehet bizonyos feladatokat kiszervezni, másnak kiadni. A JustDoo segítségével nem csak a vállalkozáson belüli munkamegosztás kezelhető, hanem külsősökkel is együtt lehet dolgozni és persze mindennek nyoma is lesz így.

A hatékonyság fontos eleme még, hogy az információk, munkaeszközök, anyagok, mindig időben rendelkezésre álljanak. A Justdoo-ban könnyen meg lehet osztani információkat, fájlokat. Minden feladathoz kapcsolódik egy megjegyzés rész, ahol átbeszélhetőek az adott feladattal kapcsolatos dolgok, így pl. az anyagok, munkaeszközök kérdése is. Persze ezeket érdemes delegálni valakinek, így még pontosabban láthatjuk, hogy hol tartanak a folyamatok.


A JustDoo egy magyar fejlesztésű (2008 óta) alkalmazás, melyet már közel 15.000 ember használ. A rendszer bárhonnan elérhető mindössze egy böngésző segítségével, így telepítést sem igényel. JustDoo használható Android és IOS alapú eszközökön is. Ingyen letölthető az alkalmazásboltokból.

Hogyan néz ki a JustDoo működés közben?

Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072