14916 felhasználó - 361994 feladat

Tartsa biztos kézben üzleti ügyeit az első perctől kezdve!

Vállalkozást indítani összetett folyamat, ráadásul a kezdeti döntései kihatással lesznek születő vállalkozása működésére és az Ön életére is. Ezért rendkívül fontos, hogy már a kezdet kezdetén átlátható és hatékony munkamódszereket dolgozzon ki önmaga és alkalmazottai számára. Sőt, már maga a cégalapítás is egy komoly projekt, melyet tudnia kell kezelni és átlátni. A JustDoo már ebben is tud segíteni.

A vállalkozás indítása során rengeteg várt és nem várt kihívás, feladat, probléma fog felmerülni, és olyan sok információval kell majd megbírkóznia, amit megfelelő eszközök nélkül nem lehet kezelni. Ugye Ön sem akar nyakig merülni a fárasztó adminisztráció tengerében, és úgy érezni, hogy épp azokkal a dolgokkal nem tud foglalkozni, melyekért a vállalkozását létrehozta?

Indított korábban vállalkozást, de nem úgy ment ahogy elképzelte? Ne csüggedjen! Kezdje újra a JustDoo segítségével, tanuljon a hibáiból és építsen fel egy szervezett, jól működő vállalkozást! Ne hadja, hogy szakmai ambíciói, szabadideje, energiája, családja bánja a kezdeti nehéz időket!

A JustDoo kipróbálása semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem vásárlásra, sem másra!

 

Hogy mi mindennel tudja megkönnyíteni életét a JustDoo és a Reggeli Tervezés?
 

  • Tevékenységeit projektek alá szervezheti,
  • Ütemezheti, priorizálhatja a feladatokat,
  • Az ötleteket strukturáltan tudja kezelni egy hierarchikus rendszerben, fájlokat is csatolhat az ötletek mellé,
  • Új munkatársak betanítási ideje csökken (feladatkezelés, feladatkiadás, csekklisták),
  • Az információkat rendszerezni tudja és megoszthatja munkatársaival, akalmazottaival,
  • A céges adatbázist bárhonnan elérheti. Vállalkozása indításakor jó eséllyel üzletkötőként is funkcionálni fog, ekkor még nagyobb hasznát veszi a JustDoo-nak.
  • Távolról ellenőrizheti a feladatok előrehaladását és elkészültét.

 

BELÉPEK A JUSTDOO-BA

 

Ha az általunk kínált Reggeli Tervezést és a JustDoo projektkezelő szoftvert már a vállalkozása megszervezésekor beépíti mindennapjaiba, a cégalapítás és később az ügyvitel feladatai nem fogják maguk alá gyűrni, sőt, versenyelőnyt fog élvezni a szervezetlenül és kevésbé hatékonyan működő versenytársaival szemben.