Előzze meg a konkurenciáját, szervezze sikerre vállalkozását!

Előzze meg a konkurenciáját, szervezze sikerre vállalkozását!

Tudta, hogy Nyugat-Európában, Amerikában a kis-közepes vállalkozások 60-70%-a használ valamilyen szoftvert a vállalkozása szervezésére? Magyarországon ez az arány mindössze 4-5%. Nem csoda, hogy a nyugati vállalkozások hatékonyabbak és ezért több profitot termelnek, így jobb életszinvonalat is biztosítanak. Ugyan ez egy elég rossz hír, de a tendencia nálunk is elkezdődött, így egyre többen ismerik fel azt, hogy szervezettebben és így hatékonyabban kell vállalkozniuk ahhoz, hogy a piaci versenyben talpon tudjanak maradni vagy előnybe kerülhessenek a konkurenciával szemben. A jó hír viszont az, hogy Ön itt van ezen az oldalon, így megelőzheti a konkurenciáját azzal, hogy bevezeti vállalkozásában a JustDoo vállalkozás szervezőt. Ehhez semmilyen komolyabb beruházásra nincs szüksége, hiszen az alkalmazás egy böngészőből elérhető.

Valósítsa meg álmait, jobban szervezett vállalkozásával!

A JustDoo egy web alapú projekt -és feladatkezelő, amelyet a vezetői feladatok és csapatmunka támogatására hoztunk létre. Szervezze, ütemezze a projektjeit, feladatait, egy helyen! Ellenőrizze a kiadott feladatokat könnyen, bárhonnan, bármikor.
TOVÁBB Régebben egy vállalkozást támogató komplexebb több száz ezer forintba került. Ma már azonban bármilyen kis vállalkozás számára elérhetőek ezek az eszközök. Így a Justdoo használatának a díját is úgy határoztuk meg, hogy a legkisebb vállalkozás számára se jelentsen akadályt a bevezetése. Mivel a Justdoo egy internetre épülő (felhő alapú) szolgáltatás, így azt bárhonnan elérheti, akár mobil telefonról vagy tábla gépről is. Emiatt mindig képben lehet a vállalkozása helyzetével, a kiadott feladatokkal, a projektek menetével még akkor is, amikor Ön nem tartózkodik az irodájában vagy akkor amikor Ön éppen nyaral. Döntsön jól. Előbb-utóbb minden vállalkozó, cég használni fog ilyen eszközöket és ezzel hatékonyabban, szervezettebben fog dolgozni. A partnereit emiatt jobb minőségben tudja kiszolgálni, a jobb szervezés és hatékonyabb munka miatt jelentősen tudja a költségeit csökkenteni. A döntés az Öné. Elkezdi a vállalkozása szervezettebbé, hatékonyabbá tételét még ma vagy megvárja, míg a konkurenciája megelőzi minden területen?

Segítségnyújtás, garancia

Tudjuk, hogy nálunk – ellentétben a nyugati országokkal -, az iskolában nem tanítják a vállalkozás szervezést. Ezért ha szüksége lenne ilyen jellegű segítségre, szakembereink segítenek Önnek a vállalkozása szervezésében, újra felépítésében is. Maga a Justdoo programot úgy készítettük, hogy annak kezelése nem igényel különleges ismereteket se informatika, se vállalkozás szervezés tekintetében, így azt tanácsoljuk, hogy bátran próbálja ki, vegye fel a feladatait, céges projektjeit! A szolgáltatás díjmentesen kipróbálható 10 projekt és 50 feladatig. Sőt mivel teljesen megbízunk a szolgáltatásunkban és tudjuk, hogy Önnek is segít hatékonyabbá tenni a munkáját, ezért 100 napos pénz-visszafizetési garanciát is vállalunk. Úgyhogy nincs vesztenivalója, próbálja ki és rendelje meg a szolgáltatásunkat, előzze meg a konkurenciáját!
Dolgozz otthonról, távmunkában!
Támogatás: +36 30 969 1072