14977 felhasználó - 368079 feladat

Automatikus értesítés időközönként

Bevallom ritkábban járok a btime programba. Pedig tele van időhöz nem kötött feladatokkal.
Szeretnék napi szinten kapni értesítést arról, hogy milyen feladatok vannak. Beállítanám az értesítő gyakoriságát és például milyen projektek tartalmát küldje el.
Mondjuk kapok értesítést, hogy a weboldal háttérszínét kell beállítatom. Aztán egy sor kihagyással a következő feladat ott lenne.
Tényleg kevesebbet vagyok a rendszerben és hajlamos vagyok így elfelejteni feladatokat. Sokszor nem időhöz kötött feladat van. Emailben megkapva biztosan elolvasom.
Persze egy feladat elvégzése után belépek a btime rendszerbe és kipipálom.

Jó ötlet! Ez nálam is elő

Jó ötlet! Ez nálam is elő szokott fordulni! Egy email reggelre a postaládámban az általam beállított tartalommal, projektfeladatokkal stb. jól jönne.

akár smsben is ;)

akár smsben is ;)

Az időhöz kötött feladatokról

Az időhöz kötött feladatokról megy értesítés, ha ez engedélyezve van a beállításoknál.
Az időhöz nem kötöttek esetében ezt nem tervezzük, hiszen aki nem használja rendszeresen, azt csak idegesítené, hogy időnként ugyanazokról a feladatokról jön egy e-mail. Amúgy is aki nem használja rendszeresen, annak a bTime sem tud segíteni a hatékonyságnövelésben.

A napi és heti áttekintések nélkül nem lehet elérni a kívánt eredményt. A döntést mindenkinek magának kell meghozni, ez csak egy eszköz. Ha valaki erősebb szeretne lenni és nem használja a súlyzót, akkor nem a súlyzó hibája, hogy nem lesz erősebb.

Egy szokást kell kialakítani, ami odafigyelést és erőfeszítést igényel néhány héten keresztül. Az eredményeket viszont évekig élvezzük.

Üdv, Győző

Esetleg megoldható, hogy ne

Esetleg megoldható, hogy ne sablon tárgy mező jöjjön az értesítésben, hanem maga a project neve? Amikor egyszerre öt jön, akkor végig kell kattintgatni a leveleket, ami inkább lassítja az idő felhasználást.