14977 felhasználó - 368079 feladat

Címkék /tag-ek/ + hozzászólás értesítő?

1. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a címkékre állt rá az agyam. Akár opcionálissá akár kiegészítendő ezt a nagyon komoly, és ígéretes platformot. Persze, lehet csak én vagyok rosszul összerakva, és megszokom, de kíváncsi lennék a véleményetekre.

2. Ha már az időmenedzsmentről szól többek közt ez a mese, várhatóan rohamosan növekvő fórum, megérdemelne egy értesítőt, ne kelljen benézni. Lehetne akár twitterelvű, aktuális frissülések mindenkinek, de akár blog kommentelvű aki írta kapja, de akár mittom én, heti tematikus hírlevél, egy futó "TVs SMScsíkszerű", ezek bármelyike opcionálisan, ki bekapcsolhat, vagy láthatóvá/láthatatlanná tehető

1. Címke/tag kérdés az első

1. Címke/tag kérdés az első pillanattól kezdve felmerült számunkra is. Teknikailag nem nagy gond a beépítése, ugyanakkor még bizonytalanok vagyunk abban, hogy a segít/bonyolít arány milyen lenne.
Azaz a felhasználók hány százaléka érzi ezt egy szükséges, fontos dolognak.

2. Értesítő. OK. Kitalálunk valamit, mert az alap értesítővel problémák voltak. Hamarosan megoldjuk.

1. a címke mellett szólhatna,

1. a címke mellett szólhatna, mint pl. a del.icio.us webes könyvjelzőnél a shared/privat (érteleszerűen itt a privat lenne defult), viszont, ha adott címkével megosztok valamit azzal, kapcsolatot építek, infót osztok meg, és azonos érdekeltségű partnerek találhatják, meg egymást. Ami nem kicsit növelne, a projekted, hozzáadott értékén.

2. értesítő: számomra a mondjuk, heti tematikus mail szimpi

viszont, nem élethalál, még követem, és amíg átlátható, illetve míg nem lesznek vélemények, pro kontra