14977 felhasználó - 368079 feladat

Projektlista alakítása

Nekem a bal oldali projekt lista túl kicsinek tűnik. Nagyon kényelmetlen az, hogy egyszerre nem lehet több projekt könyvtár nyitva és az átrendezése is nehézkes. Pont azért, mert kevés a hely függőlegesen. 1024*768-as felbontáson nem olyan kényelmes. A gördítősáv ugyan működik, de a projektek és alprojektek rendezgetése közben rossz volt azt használni. Egyszerűen sorrendeket kellett cserélni, hogy az egyikbe bele tudjam rakni a legalsó projektet.
Nem tudtam először megmondani, hogy miképpen lehetne ezt a hibát javítani. Aztán rájöttem, hogy lehetne olyasmit csinálni, mint az alul lévő Naptár esetén van. Rákattint az ember és nagyobb képernyőn máris lehet nézegetni.
Itt a "Kiemelt projektek" mellett kéne egy nyílnak lenni. Mint amivel a kinyitott jegyzetet vagy Munkatársat részt zárhatjuk be. Csak felfele mutatna a gomb. Van is a "Kiemelt projektek" mellett annyi hely hozzá. Persze ha épp nem a "Kiemelt projektek" részben vagyunk. De a két fül kis szűkítésével már oda fér.
Amikor rákattintunk, akkor feljebb menne. Persze ennek a hátránya az, hogy ilyenkor például az Események rész nem elérhető. De a lefele mutató nyíl megnyomásával ismét elérhető. Úgyse tudjuk a projekteket és alprojekteket a felső részekbe húzni.
Úgy fogalmazom, hogy a projektek nézegetése és rendezgetése közben lenne nagyon hasznos ez a funkció. És ezt igazából csak ezzel a funkcióval lehetne a legkönnyebben megvalósítani.
Persze az a felfele és lefele nyíl(attól függ, hogy ki van e nyitva vagy nem) lehet a fülek bal oldali részében is. Így véletlenül sem fogjuk ezt megnyomni akkor, amikor a plusz gombra akarunk kattintani egy új projekt hozzáadásához.