14916 felhasználó - 362001 feladat

Projektek megosztása

Kedves Győző! Egy olyan kérdésem lenne, ha megosztok vkivel egy projektet, akkor hogy lehet hogy nem látja azt? Vagy csak ugy lehet, hogy mindegyik feladatot külön meg kell osztani?
előre is köszönöm a választ

Akivel megvan osztva egy

Akivel megvan osztva egy projekt, az látja a projektet a fában (az alsó szinten, de ezt átmozgathatja tetszőlegesen a saját struktúrájában). Látja a projekt alá felvett összes feladatot és információt is.

A projektfa frissítéshez az oldal újratöltése szükséges (F5), mivel nem saját maga vette fel a projektet.

Üdv,

Győző

Köszönöm az információt! Így

Köszönöm az információt! Így már megvan:)

Pár napja használom ezt a

Pár napja használom ezt a programot, jelenleg még csak a próbaverziót. Ezért gondolom nem minden olyan funkciót lehet használni, mint ami a teljes megvásárolt verzióban elérhető.

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel ugye ezt az alkalmazást cégeknek hozták létre, hogy lehetne azt megoldani, hogy egy rendszerként lássuk? pl: van 4 alkalmazott és 2 olyan ember, aki szeretné az alkalmazottak által feltöltött feladatokat rendszerezni, fontossági sorrendbe rakni. Ezt hogyan lehet megvalósítani?

Valamint az, hogy ha több munkatársat vettünk fel a Partnerek menüpontba, akkor ha delegálni akarunk egy feladatot, akkor mért csak 1 embernek tudom delegálni? Nincs olyan funkció, hogy mindenkivel megosszam?

Illetve, ha létrehozunk egy feladatot és a "-:" jelöléssel alfeladatokat is beleírunk, akkor miért csak az az ember tudja szerkeszteni a jelölőnégyzeteket (kipipálni, újat hozzáírni) aki létrehozta a feladatot?

Amennyiben ezekre a kérdésekre választ adna, ha a teljes verziót használnám, akkor elnézést.

Kedves Anita! A kipróbálási

Kedves Anita!

A kipróbálási verzióban csak mennyiségi korlátozások vannak, illetve nem lehet file-t feltölteni és a Google Calendar integrációt is csak 10 napig lehet használni kipróbálás céljából.

Tehát a fizetős változat működése nem tér el a kipróbálási változattól ezekben a kérdésekben.

Válaszok:

1, A feladatok sorrendjét minden felhasználó maga állítja D&D módszerrel. A delegált feladatok nagyobb súllyal szereplenek, így ezek a lista elején lesznek.

2, Egy feladat tipikusan néhány perc, néhány óra alatt megoldható, átlátható része a munkának. Ezért ezt csak egy embernek lehet delegálni. Amennyiben ennél nagyobb munkáról van szó, vagy több ember végzi ezt a munkát, akkor az már egy projekt vagy alprojekt.
Projektet már tetszőleges emberrel meg lehet osztani. Tehát több embernek projektet kell delegálni, ahol a részeket, mint feladat akár külön is lehet delegálni. Egy konkrét feladatnál mindig célszerű, hogy legyen 1 felelős. Ezért sem jó ötlet egy feladatot több embernek delegálni. Fel kell osztani akkora részekre, amikért már 1 ember a felelős, azaz ő végzi el.

3, "-:" leírásban használt alfeladat vagy csekklista elsősorban a tulajdonos számára adott. Delegált feladatok esetében azonban a delegált is tudja ezt pipálni.
Alfeladatokra van egy külön rész a jobb oldalon a [Részletek] fülön alul. Ide már minden a projektben résztvevő felvehet alfeladatokat és azokat pipálhatja is.

Remélem sikerült minden kérdésre válaszolnom!

Győző

Kedves Győző! A próbaverziót

Kedves Győző!

A próbaverziót használom tegnap óta. Szeretnénk majd céges szinten is megrendelni a szolgáltatást, de fontos lenne tudnunk, hogy egy feladathoz több delegáltat is jelölhetünk e.

Köszönettel: Tóthné N. Orsolya

Kedves Orsolya! A feladat a

Kedves Orsolya!

A feladat a legkisebb egység, amit egy viszonylag kisebb, rövidebb tevékenységet takar. Amennyiben egy feladat összetettebb, akkor abból projektet kell létrehozni. A projekt megosztható tetszőleges számú munkatárssal, akik közösen tudnak dolgozni a projekt alá felvett feladatokkal.

A nagyobb feladatot érdemes felbontani több részre, így azok jobban átláthatóak, ellenőrizhetőek maradnak. Egy feladatot éppen emiatt csak egy embernek lehet delegálni egy időben. Arra van lehetőség, hogy másnak delegáljuk később.

A feladathoz bárki hozzászólhat a projekt résztvevői közül. De akár file-t is csatolhat a feladathoz vagy alfeladatot vehet fel ide.

Győző