14977 felhasználó - 368079 feladat

"Következő 10 nap" feladatainak sorrendje

Szia Győző!

Az lenne az ötletem, hogy ha nem nagy meló, szívesen venném a "következő 10 nap" feladatainak dátum szerinti sorba rendezését. Megoldható?

Köszi:
Attila

Kedves Attila! A bTime egy

Kedves Attila!

A JustDoo egy konkrét időgazdálkodási módszertant követ. Ebben a módszertanban a FONTOS feladatok nagyobb hangsúlyt kapnak, mint a SÜRGŐS feladatok, hogy ne a tűzoltásról szóljon az élet.

Ezért a listákban alapvetően a prioritás számít, amit kézzel (Drag@Drop) gyorsan meg lehet változtatni. Ezt a napi és heti áttekintések alkalmával kell megtenni.

Van olyan lista, ahol a következő időszak határidős feladatait láthatjuk időrendben: Ez a "Határidős" feladatok listája. Ezen kívül a naptárban jól áttekinthetők az időponttal rendelkező feladatok.

Mivel a legjobb eredményt, a leghatékonyabb munkát a módszertan követése eredményezi, így nem tervezzük ennek a funkciónak beépítését.

A módszertanról részletesen írok a blogban (https://www.justdoo.hu/blog) és itt található egy letölthető pdf, ami a Reggeli Tervezés módszertanát mutatja be részletesen: http://www.feladatlista.hu/sites/default/files/hatekonysag_2het_alatt.pdf

Üdv,

Győző

Szia Győző! Teljesen jogos

Szia Győző!

Teljesen jogos amit írtál, köszönöm!

Üdv:
Attila