14836 felhasználó - 359388 feladat

emlékeztető email-ben egyes feladatokhoz

Eddig csak a beállítások alatt találtam meg az emlékeztetők beállításait. Nem lehet egyes eseményekhez, feladatokhoz külön emlékeztetőt kérni, mint pl. a Google naptárban?

Köszi a kérdést! Ha be van

Köszi a kérdést!

Ha be van kapcsolva az értesítés, akkor minden nap reggel megy egy összefoglaló az elkövetkező teendőkről (már ha van ilyen).

A google calendar tökéletesen megoldja az értesítéseket, akár sms értesítést is küld teljesen ingyen.
Mivel a bTime-ba integrálható már most is a google naptár, így ez a kérdés már most is megoldható bizonyos mértékben.

Jelenleg az van megoldva, hogy megmutatja a bTime belső naptára is a google calendárban felvett feladatokat, illetve onnan könnyen lehet felvenni egy új google calendar elemet.

Hamarosan továbbfejlesztjük az integrációt, így minden feladat esetében megadható lesz a google calendarban való megjelenés is. Ez fogja teljesen megoldani azt amit szeretnél. Addig kérnék egy kis türelmet. A terveink szerint ez a szolgáltatás egy hónapon belül része lesz a bTime feladatkezelőnek.

Üdv,

Győző

Köszönöm a választ! Ha jól

Köszönöm a választ!
Ha jól értem, akkor csak a Google naptárral való még teljesebb integráció és az ottani értesítés beállítási lehetőségekkel lehet majd az egyes eseményekhez, feladatokhoz értesítést kérni.

Igazából én a Google naptárt nem használom (nem szeretem), számomra jobb volna, ha a btime-on belül lehetne ezt megoldani.

üdv,
András

Konkrét időpontban érkező

Konkrét időpontban érkező értesítésekre a Google calendar ajánljuk, illetve lesz antioxidáns verzió is hamarosan, ami értesítést is kezel.
Minden nap reggel azonban továbbra is megy értesítés az aznapi es következő napi feladatokról.